Skoleavsluttning med foreldre og søsken

Arrangement med mange løsninger. Avtales alt etter opplegg, eller fast tilbud.

NYTT FRA 2015   Skoleklassen kommer om ettermiddagen ca kl 17.00.  Vi har varme griller og dere har med mat.  Dere samles i uteområdet i barnehagen og spiser.   Muligheter for kjøring med hest og kjerre.  Ellers kan dere bruke gården ved å se på smådyra, spille sandvollyball og bruke vannet med de aktivitetene der.  Robåter, kanoer, kajakker og pedalbåt.  Muligheter for bading også.  Vannaktivitetene må foreldrene ordne med selv.  Ingen barn får være ved vannet uten voksne.  Alle må ha vest på seg i båtene.  Gården har vester i forskjellige størrelser.  Pris pr stk er kr 100,-, foreldre og søsken gratis (min. kr 2500,- pr arrangemang)

Det kan avtales arrangemanger med flere aktiviteter som ridning og klatring i tillegg til det andre.  Pris og datoer avhenger av om det er mulig å få leid inn hjelp til det.

Ta kontakt med Mikael på tlf: 911 98 563 eller på mail mikael@royrvik-gard.no