Barnehagen vår

Røyrvik Gårdsbarnehage er en privat barnehage eid og drevet av Unni Orstad Johnsen og Mikael Johnsen. Adressen til barnehagen er Kvernelandsveien 137 og ligger i Ganddal bydel

Barnehagen ble åpnet i februar 2008 og har barn i alderen 1-6 år fordelt på 3 avdelinger; Hestehov, Løvetann og Tusenfryd.

Gården har hester, kaniner, sauer, ender, høner, geiter og katter til disposisjon for barnehagen. Barnehagen har en unik og flott beliggenhet like ved Figgjoelva. Her ligger trøbåtene og robåtene klare til bruk. Det gjør også turterrenget med hinderløypen, Eikelandskogen, Fossen og Vagleskogen.

Åpningstider

Barnehagen er åpen mandag til fredag kl. 07.00-16.30. Vi holder stengt helligdager og offentlige fridager, julaften, nyttårsaften, og onsdag før skjærtorsdag. Om sommeren er det redusert åpningstid i uke 29 og 30. Åpningstiden vil da være 8.00-16.00.

Det er fem planleggingsdager i løpet av året der barnehagen er stengt. Barnehagens planleggingsdager følger skoleruten så langt det er mulig, og vi holder oss innenfor de rammer som kommunen har gitt oss til rådighet.

Visjonen vår

DU ER DEN DU ER, OG DU ER FANTASTISK!

"En visjon er å ligne med et fyrtårn, som blinker i det fjerne og hjelper oss å holde kursen. En visjon skal ikke være målbar og den skal ikke engang nås. Den skal gi oss krefter til å ville nå lenger".                                                                                                Ingebrigt Steen Jensen